1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε: O Παμβοχαϊκός ξεκινά σήμερα play-off για την άνοδο στην Α2

0
Η στιγμή που πολλοί φίλαθλοι περίμεναν έχει φτάσει! Ο Παμβοχαϊκός ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα Play-off για την άνοδο στην Α2 Εθνική Βόλεϊ, και το πνεύμα της μάχης βρίσκεται στο απόγειό του.

Η αρχή γίνεται στην Ηλιούπολη, όπου ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ηλιούπολης σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 20:30. Είναι μια σημαντική στιγμή για τους παίκτες, τους οπαδούς και το σύλλογο, καθώς κάθε παιχνίδι είναι ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της άνοδου.

Στη συνέχεια, οι αγώνες συνεχίζονται με τον Παμβοχαϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Ρόδου αύριο, Πέμπτη 25 Απριλίου, στις 21:00. Μετά από αυτόν τον αγώνα, η ομάδα θα έχει ρεπό την Παρασκευή 26 Απριλίου, προκειμένου να επανέλθει ανανεωμένη και έτοιμη για τις επόμενες μάχες.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 15:00, ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΝΑΟ Σούδας, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου στις 16:30 θα δώσει μάχη με την ΑΕΣ Γαλατσίου.

Tα παιχνίδια της ομάδας, εκτός από το Σάββατο, θα μεταδοθούν μέσω live streaming, επιτρέποντας σε όλους τους φίλους του Παμβοχαϊκού να στηρίξουν την ομάδα τους ακόμα και από μακριά.

Με τη συγκέντρωση, τον αγώνα και την αφοσίωση τους, οι παίκτες του Παμβοχαϊκού είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την επίτευξη των στόχων τους. Είναι η ώρα για όλους να σταθούν δίπλα τους, να τους ενθαρρύνουν και να τους υποστηρίξουν, καθώς κάθε υποστήριξη είναι πολύτιμη σε αυτό το στάδιο της διαδρομής τους.

Πάμε δυνατά Παμβοχαϊκέ! Καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή! Οι φίλαθλοι είναι δίπλα σας, έτοιμοι να σας στηρίξουν με κάθε τρόπο!

Γ. Ψυχογιός: Στη Βουλή η άμεση ενίσχυση και όχι υποβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού της Γκούρας

Previous article

Αύριο η άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κόρινθο – Δείτε το πρόγραμμα τελετής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply