- Διαφήμιση -

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Με αυτό το βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται η απάντηση στα περί ΦΙΜΩΣΗΣ των συλλόγων από την συντονίστρια της εκδήλωσης Μαίρη Νικολοπούλου .

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το Δελτίο Τύπου του Σωματείου Φιλολόγων Ν.Κορινθίας που δημοσιεύσαμε χθες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά των διοργανωτών κάνοντας  λόγο ακόμα και για ΦΙΜΩΣΗ των Σωματείων που υποστήριξαν την εκδήλωση .

Η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου που είχε αναλάβει τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης  επικοινώνησε με το sfedona.gr διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου το Σωματείο Φολολόγων Ν. Κορινθίας . Σε αντίθεση υποστήριξε ότι η εκδήλωση ολοκληρώθηκε κατά κοινή ομολογία με επιτυχία και επιτεύθηκε ο σκοπός της , δηλαδή η οικονομική στήριξη ενός ιδρύματος για παιδιά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από την εκδήλωση αποχώρησε σύσσωμο το ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΘΗΝΩΝ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και λοιποί φίλοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Δεν έθιξα κανένα όνομα. Συνεπώς, σε επόμενη αναφορά στο όνομα μου από την κυρία Νικολοπούλου, θα υπάρξουν μηνύσεις για προσβολή της προσωπικότητάς μου με ταυτόχρονα στοιχεία για την καταδολίευση της εκδήλωσης.
    Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα