ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κιάτο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Χαράλαμπος Κασίμης

0

Το Κιάτο επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 15/4/ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Χαράλαμπος Κασίμης και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Τάκη Κόλλια.

 

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Σικυωνίων ο Χαράλαμπος Κασίμης ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Αριστεράς για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τόνισε την σημασία της ενισχυμένης παρουσίας του κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, όχι μόνο για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας αλλά και για την στήριξη του αναγκαίου αναπροσανατολισμού των ευρωπαϊκών πολιτικών στις βασικές αξίες υπεράσπισης της ειρήνης και της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ανάπτυξης με όρους κοινωνικής ισότητας και περιφερειακής σύγκλισης. Ειδικότερη αναφορά έγινε στην σημασία ισχυρής παρουσίας στην Επιτροπή Γεωργίας του Ευρωκοινοβουλίου για την στήριξη της βιωσιμότητας της ελληνικής γεωργίας και του αγροτικού εισοδήματος.

Επιπρόσθετα στα παραπάνω συζητήθηκε η λειψυδρία και το αρδευτικό πρόβλημα του νομού και η ανάγκη επανεκκίνησης των εργασιών ολοκλήρωσης του Φράγματος του Ασωπού για την αποφυγή της ερημοποίησης της πεδινής ζώνης και της καταστροφής της κορινθιακής γεωργίας.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα της απασχόλησης και ανεργίας στην περιοχή και στην ακρίβεια. Τονίστηκε η σημασία υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων και αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό.

Λουτράκι: “Ήταν όλοι τους παιδιά μου”

Previous article

“Ο στίβος μας ενώνει” – Παιδιά με αναπηρία αγωνίστηκαν στο στάδιο της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply