1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Παραμένουν στην Preleague για 5η συνεχόμενη χρονιά οι γυναίκες του ΑΣΠ Κόρινθος

0
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα του ΑΣΠ Κόρινθος. Δυο νίκες στα Play Out με το Αιγάλεω, εξασφάλισαν ότι θα είναι στην Preleague για 5η συνεχόμενη χρονιά.Στον πρώτο γύρο η ομάδα του ΑΣΠ Κόρινθος ήταν ψηλά στη βαθμολογία, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, ειδικά εντός έδρας. Ακόμα και στις ήττες ήταν πολύ ανταγωνιστική.

Στο δεύτερο γύρο, κάποιες ήττες την άφησαν λίγο πίσω, αλλά κυρίως είχαν μεγάλη επίπτωση στην ψυχολογία. Σε κάθε παιχνίδι η πίεση γινόταν μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα οι γυναίκες του ΑΣΠ Κόρινθος να μην καταφέρουν να κερδίσουν ομάδες από τις οποίες ήταν καλύτερες. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν να διεκδικούν την παραμονή, σε παιχνίδια με τεράστιο ψυχολογικό βάρος.

Σε αυτά η Κάταλιν Κις και τα κορίτσια της κατάφεραν να αντέξουν. Διαχειρίστηκαν την πολύ μεγάλη πίεση και έκαναν όσα έπρεπε για να πάρουν τις δυο νίκες.

Ίσως η φετινή δυσκολία να αποδειχτεί χρήσιμη και διδακτική, περισσότερο από ό,τι θα ήταν μια εύκολη παραμονή, χωρίς προβλήματα.

Ο ΑΣΠ Κόρινθος ευχαριστεί τους χορηγούς και ον κόσμο, που τον στήριξαν και φέτος καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υπάρχει η ομάδα.

Δείτε το άρθρο του ΑΣΠ Κόρινθος

 

 

 

“ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ” σήμερα στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Previous article

Χάρης Δούκας: Οι 100 πρώτες μέρες του Δημάρχου σε 14 αδημοσίευτες φωτογραφίες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.