ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Συνάντηση Χαρ. Κασίμη με Δήμαρχο Βέλου-Βόχας Θαν. Μανάβη

0

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στους δήμους του νομού Κορινθίας, ο  υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Χαράλαμπος Κασίμης συνοδευόμενος από τον Θάνο Βυτινιώτη, Αλέξη Καλλίρη και Αντώνη Πρεντάκη συναντήθηκε την Τρίτη 9/4/2024 με τον Δήμαρχο του Δήμου Βέλου-Βόχας κ. Αθανάσιο Μανάβη στην έδρα του Δήμου στο Ζευγολατιό.

Ο Χ. Κασίμης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών για το μέλλον της Ευρώπης και ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Αριστεράς για την αντιμετώπιση της πολύπλευρης κρίσης που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόνισε την ανάγκη συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία και την υποχρέωση προστασίας των δημοκρατικών κεκτημένων της Ένωσης απέναντι στην απειλή μιας ακροδεξιάς στροφής.

Ο Δήμαρχος κ. Μανάβης ενημέρωσε για τα προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης που αντιμετωπίζει ο Δήμος και για τον σχεδιασμό και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την σταδιακή αντιμετώπισή τους. Επιπλέον, ανέπτυξε τις απόψεις του για τις αναγκαίες παρεμβάσεις ώστε ο Δήμος να βελτιώσει τις υποδομές και υπηρεσίες του με στόχο μια βιώσιμη τουριστική και αγροτική ανάπτυξη για τον Δήμο και τους δημότες του.

Ειδικότερη αναφορά έγινε στην συζήτηση στα ιδιαίτερα προβλήματα του σχεδιασμού και της εφαρμογής της αγροτικής πολιτικής, που σήμερα απειλούν την βιωσιμότητα της ελληνικής γεωργίας και επηρεάζουν και τον αγροτικό κόσμο του Δήμου.

Ο Χ. Κασίμης, τέλος, τόνισε την ανάγκη ενισχυμένης παρουσίας της Νέας Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, αφενός για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και αφετέρου για την στήριξη του αναπροσανατολισμού των ευρωπαϊκών πολιτικών στις βασικές αξίες υπεράσπισης της ειρήνης και της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής ισότητας, καθώς και της εμβάθυνσης της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

66χρονος κρεμάστηκε από δέντρο στην περιοχή των Κεγχρεών

Previous article

Γ. Ψυχογιός στη Βουλή της Τσεχίας: Να σταθούμε απέναντι στην απειλή του ακροδεξιού λαϊκισμού για την Ευρώπη και τις κοινωνίες της

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.