1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μιλάει στην Κόρινθο με θέμα: “Από την Ευρώπη των Κρίσεων, στην Ευρώπη των Λύσεων”

0

Πρόσκληση σε εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, από το Επιμελητήριο Κορινθίας.

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, με θέμα “Από την Ευρώπη των Κρίσεων, στην Ευρώπη των Λύσεων “.

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που βρίσκεται στη διεύθυνση Ερμού 2 στην Κόρινθο.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, υποδέχεται τον κ. Σχοινά και τους επισήμους καλεσμένους στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του επιμελητήριου Κορινθίας ως  ενεργός συνομιλητής στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και καλεί τα μέλη του να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στον διάλογο αυτό.

Η εκδήλωση με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ευρωπαϊκή δράση και πολιτική. Σας περιμένουμε.

 

Δημήτρης Πτωχός: «Με κορμό τα Επιμελητήρια μπορούμε να κάνουμε πολλαπλάσια από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα»

Previous article

66χρονος κρεμάστηκε από δέντρο στην περιοχή των Κεγχρεών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.