ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ : Σύσταση για συνετή χρήση του νερού από όλους! – Κυρώσεις σε όσους παρουσιάζουν υπερκατανάλωση

0

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Δημήτρης Πρωτονοτάριος ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ο Δήμος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οφείλει να εφαρμόσει μέτρα εξοικονόμησης υδατικών πόρων και περιορισμού της σπατάλης νερού. Για το λόγο αυτό,  θα πραγματοποιηθούν περιορισμοί στην κατανάλωση  και  κυρώσεις όσων οικιακών παροχών παρουσίασαν και παρουσιάζουν υπερκατανάλωση.

Συγκεκριμένα ο κ. Πρωτονοτάριος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ σε συνεδρίαση του Δ.Σ προχώρησε στην κατακύρωση 19 συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας με κατεπείγουσες διαγωνιστικές διαδικασίες.

Οι σχετικές συμβάσεις έχουν υπογραφεί και η υλοποίησή τους έχει ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου με στόχο την ολοκλήρωση και την παράδοσή τους σε χρήση εντός του Ιουνίου 2024.

Οι συμβάσεις αυτές αφορούν έργα-προμήθειες-υπηρεσίες όπως Αφαλατώσεις  (Άγιοι Θεόδωροι. , Ίσθμια και Στραβά), νέες γεωτρήσεις, εξοπλισμός γεωτρήσεων, δίκτυα διασύνδεσης γεωτρήσεων, τηλεμετρία γεωτρήσεων, καλλιέργεια πηγών κ.ά.

Ωστόσο η παραπάνω προσπάθεια θα πέσει στο κενό αν δεν συνοδευτεί από συνετή χρήση του νερού από όλους.

Η σπατάλη στερεί σήμερα το νερό από κάποιους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως θα το στερήσει από τις επόμενες γενιές, κι αυτό η ΔΕΥΑ θα εξαντλήσει τις αρμοδιότητες της για να το αποτρέψει.

Σας καλούμε να γίνετε συμπαραστάτες σ’ αυτήν την προσπάθεια. Φτηνό και υγιεινό νερό, με δίκαια διανομή προς όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

 

Ο Δήμος Κορινθίων θα αποκτήσει Αστυνομική Αστυνομία

Previous article

Έφτιαξαν συμμορία με σκοπό να κλέβουν σπίτια στην περιοχή της Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.