Με επείγον σήμα, η πολιτική προστασία και η Πυροσβεστική Κορίνθου, έθεσαν τους δήμους Κορινθίας σε συναγερμό, γιατί προβλέπονται ισχυροί άνεμοι για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο, στην Αττική, τη Βοιωτία, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τη νοτιοανατολική Πελοπόννησο ισχυροί άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ καθιστώντας την κατάσταση εξαιρετικά επικίνδυνη για την έναρξη
πυρκαγιών.
Κυριακή 7/4 Δευτέρα 8/4 Τρίτη 9/4 απαγορεύεται οποιαδήποτε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών και πάσης φύσεως καύση σε υπαίθριο χώρο.
Έχουν ήδη ενημερωθεί και είναι σε επιφυλακή, όλοι οι Πρόεδροι των χωριών μας για να αποτραπεί κάθε κίνδυνος.
Σημειώνουμε ότι τα πρόστιμα για όποιον δείξει αδιαφορία στην προειδοποίηση της πολιτικής προστασίας, είναι πολύ μεγάλα.
Comments