ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Σημαντικότερο Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Κορινθίας έγινε θεσμός

0

Σημείο Συνάντησης & Γνωριμίας του κοινού με τα Τοπικά Προϊόντα και τις Επιχειρήσεις Εστίασης για 3η χρονιά

 

Το 3ο πρωτότυπο Κορινθιακό Γαστρονομικό Φεστιβάλ, «Taste Of Loutraki, The Corinthian Food Festival θα διοργανωθεί με την συμμετοχή επιχειρήσεων εστίασης και με ένα πλούσιο πρόγραμμα από εκδηλώσεις και workshops, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, για δημοσιογράφους – bloggers γαστρονομίας.

Στόχος του η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας του Λουτρακίου και της Κορινθίας καθώς και η προσέλκυση επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίουτο Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και το Επιμελητήριο Κορινθίας και τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας και το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου. Την οργάνωση του Φεστιβάλ υλοποιεί η εταιρεία Τουριστικού Μάρκετινγκ “Respond on Demand”.

Στο πλαίσιο του Γαστρονομικού Φεστιβάλ, την 1η Ιουνίου 2024 στην πλατεία Κρήνης στο Λουτράκι, θα διοργανώσουμε ανοικτό Event Γαστρονομίας, όπου πρωταγωνιστές -μαζί με τα εκλεκτά Κορινθιακά προϊόντα- θα είναι παραγωγοί – τυποποιητές τοπικών προϊόντων, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν Live μαγειρέματα και συνταγές από chef εγνωσμένης αξίας, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας και συγκροτήματος.

Η Κόρινθος πέρασε από τη Μύκονο και ακολουθεί κατά πόδας τον Παναργειακό

Previous article

Γ. Γαβρήλος: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.