ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Λουτράκι: Το φετινό Corinthian Pro MMA (CPΜΜA), ο ετήσιος θεσμός με επίλεκτους αγώνες ΜΜΑ μας γέμισε «δράση»

0

Η πρώτη διοργάνωση εξ ολοκλήρου ΜΜΑ στην Πελοπόννησο, επέστρεψε δυναμικά για 5η χρονιά, φέρνοντας στους θεατές, αγώνες με πρωταγωνιστές κορυφαίους Έλληνες αθλητές.

Στην φετινή διοργάνωση απολαύσαμε μια εκρηκτική βραδιά μαχητικών αθλημάτων όπου οι πιστοί φίλοι του MMA, εντυπωσιάστηκαν από τις επίλεκτες αθλητικές  συμμέτοχες, υψηλού επιπέδου και οι οποίοι αγωνίστηκαν, σε απόσταση εκατοστών από τους θεατές!


Κατά την διάρκεια των αγώνων, ζήσαμε μοναδικές στιγμές στο οκτάγωνο κλουβί, γεμάτες αδρεναλίνη και άφθονο θέαμα! Ανάσα στην ροή των αγώνων, έδωσε η συμμετοχή των  Onel & Christina, οι ξεχωριστοί σε όλους μας «UMOVE», με επιδείξεις σύγχρονου & brakedance χορού.


Εκρηκτικές αθλητικές συμμέτοχες, VIP καλεσμένους, διαγωνισμός, εκπλήξεις & after party στο ξεχωριστό «Κολωνάκι Bites & Spirits» στο Λουτράκι, χάρισαν και φέτος σε όλους τους παρευρισκόμενους, μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι αθλητές μας, μαζεύουν δυνάμεις, ώρες προπόνησης και ετοιμάζονται πλέον για την διοργάνωση του 2025. Μείνετε συντονισμένοι… στο επόμενο CPMMA ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και φύγαμε για «άλμα επί κοντώ» για τα χρονικά της διοργάνωσης!

Παρουσίαση Βιβλίου Γεωργίας Κραββαρίτη “ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ ΚΟΡΗ”

Previous article

Γ. Ψυχογιός : Μομφή της κοινωνίας στην αλαζονεία σας και τη συγκάλυψη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.