1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κλειστός έως τη Δευτέρα ο δρόμος Σχίνος-Αλεποχώρι

0

Με απόφαση του ειδικού κλιμακίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο δρόμος Σχίνος-Αλεποχώρι παραμένει κλειστός προς κάθε κίνηση έως τη Δευτέρα. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε το εν λόγω κλιμάκιο, με στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής από τον κίνδυνο κατολίσθησης.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, κ. Δημήτρης Λάμπρου, επισήμανε ότι μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από το κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος – Ενέργειας Ε.Α.Γ.Μ.Ε. σήμερα, προγραμματίζεται νέα αυτοψία τη Δευτέρα πρωί.

 

Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενεργοποιηθεί και βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιώνη, τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Πέρρα με το Διευθυντή κ. Μακρίδη, τον Αντιδημάρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κανάκη ,την αστυνομικη διευθυνση Λουτρακιου – Μεγαρων και αντίστοιχα με τις υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων και άλλα σχετικά όργανα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το φαινόμενο κατολίσθησης παραμένει ενεργό, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για νέα περιστατικά.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να τηρηθεί η απαγόρευση κίνησης στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου μέχρις ότου δοθεί νέα ενημέρωση και επίσημη άδεια για την επαναλειτουργία του.

Η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των πολιτών αποτελούν προτεραιότητα για τις αρμόδιες αρχές, και για τον λόγο αυτόν, θα πρέπει να ακολουθούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης και ασφαλείας που κρίνονται αναγκαία.

Άγρια καταστολή στο Προ.Κε.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Previous article

Πάει για το… μπαμ με την Όλγα Τρέμη ο Κουτσούμπας;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.