4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Μεγάλες στιγμές για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου

0

Ολοκληρώθηκε το 15ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPEN TΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το  Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Οι πολλές δηλώσεις συμμετοχής προδιέθεταν την επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Η άρτια οργάνωση ήταν για άλλη μια χρονιά το θέμα συζήτησης μεταξύ των αθλητών, καθώς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου υπερέβαλαν εαυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες, τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα. Στις εφτά μέρες που διήρκεσε το τουρνουά  αγωνιστήκαν στα γήπεδα της Κορίνθου πολλοί από τους σημαντικότερους έλληνες τενίστες και το Κορινθιακό κοινό ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους με αποκορύφωμα την πρωτοφανή προσέλευση την ημέρα του τελικού!!

Ο τελικός αγώνας διεξήχθη τo Σάββατο το απόγευμα μεταξύ των  Χρήστου Αντωνόπουλου και Ανδρέα Αϊναλίδη με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 64/36/63.

Ιδιαίτερη στιγμή για τον Ο.Α.Κ. ήταν αμέσως μετά την λήξη του τελικού, η βράβευση του πολλάκις πρωταθλητή και νυν προπονητή της εθνικής Ελλάδος τένις γυναικών κου Τάσου Μπαβέλα για την συνεισφορά του στη μεγάλη επιτυχία της ανόδου της εθνικής Ελλάδος  γυναικών στο Federation Cup καθώς και για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό τένις.

Αμέσως μετά και ξεκινώντας την τελετή απονομής, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου κος Γιώργος Κεφερλής συνεχάρη τους δύο φιναλίστ για τον καταπληκτικό τελικό που χάρισαν στο κοινό  και κράτησε το ενδιαφέρον όλων μέχρι και τον τελευταίο πόντο  αλλά και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη  διοργάνωση όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ» υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό και τον αντιπρόεδρο του Κ.Ε.ΠΑ.Π κο Παναγιώτη Μεταξά, που παρευρέθησαν στον τελικό, για την άριστη συνεργασία και βοήθεια του Δήμου σε κάθε προσπάθεια του ομίλου και ευχήθηκε για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στο μέλλον.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε  για άλλη μια φορά την οργανωτική επιτροπή, τους επιδιαιτητές, τους διαιτητές, το σώμα εθελοντών σαμαρειτών , τα ball boys για την πολύτιμη βοήθειά τους,  τους χορηγούς των αγώνων (DS SMITH HELLAS SA, HEAD, ΤΑΓΑΡΑΣ, ΚΟΡΙΝΤΗΙΑΝ PALACE, PIZZA FAN, ΥΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΜΟΡΦΗ ΩΡΑ, ΑΦΟΙ ΚΕΦΕΡΛΗ Ο.Ε., ΑΝΘΟΚΗΠΙΟ ΑΣΛΑΝΗΣ) και ιδιαίτερα θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου υποσχόμενος παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο πατήρ Παύλος ο οποίος αφού απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη, είπε δυο λόγια για τον πολιούχο της πόλης Απ. Παύλο προς τιμήν του οποίου  γίνεται το συγκεκριμένο τουρνουά.

Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους δύο φιναλίστ κατά την οποία ο Χρήστος Αντωνόπουλος δήλωσε ότι είναι ευτυχής που αναδείχθηκε νικητής και ότι περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επόμενη χρονιά την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Η αιτία για αυτό είναι η όλη φιλοξενία και αντιμετώπιση που έχει από τους διοργανωτές αλλά και η αγάπη των Κορινθίων. Τόνισε μάλιστα ότι διαπιστώνει με χαρά ότι το τουρνουά γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο και προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και γι αυτό συνεχάρη ιδιαίτερα το Δ.Σ του Ο.Α.Κ . Ο Ανδρέας Αϊναλίδης με τη σειρά του συνεχάρη τον Χρήστο Αντωνόπουλο για την επικράτηση του, ευχαρίστησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το κορινθιακό κοινό για την άψογη φιλοξενία και υποσχέθηκε να γυρίσει του χρόνου εδώ και να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο αυτός.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης και παίρνοντας το λόγο τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιπρόεδρος του Κ.Ε.ΠΑ.Π, συνεχάρηκαν τους δύο φιναλίστ, το Δ.Σ του ομίλου για την άψογη διοργάνωση και το κορινθιακό κοινό που στήριξε με την μεγάλη παρουσία του όλες αυτές τις μέρες  το τουρνουά και υποσχέθηκαν πως θα σταθούν δίπλα στον όμιλο με όλες τους τις δυνάμεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το τέλος των αγώνων οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ με το catering που είχε ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, μια προσφορά των  εταιρειών PIZZA FAN και KORINTHIAN PALACE.

 

 

 

 

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

 

“All That Guitar” Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου / 5 – 9 Ιουλίου 2018

Previous article

Βαρκάδα στην λίμνη της Στυμφαλίας …

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.