ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Κιάτο: Για απροκάλυπτο εμπαιγμό κατηγορεί τον Σταματόπουλο ο Πιστεύος

0

Με ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευση του Δήμου Σικυωνίων “Επόμενη Μέρα” χαρακτηρίζει ως ειρωνεία και απροκάλυπτο εμπαιγμό του θεσμικού ρόλου των δημοτικών συμβούλων την πρόσκλησή τους το απόγευμα της 11ης Μαρτίου 2024  να συμμετάσχουν σε βραδινή συνεδρίαση της ίδιας μέρας (μετά από τρείς ώρες !!!), που αφορούσε την προβλεπόμενη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σικυωνίων (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.).

Ακολουθεί η συνέχεια του κειμένου της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της παράταξης του κου Πιστεύου:

“Είχαν χρονικό περιθώριο δυόμισι μηνών μέσα στο οποίο έγιναν πέντε Δημοτικά Συμβούλια (το τελευταίο μάλιστα πριν τρείς μέρες!!!).

Το κατεπείγον που επικαλέστηκε στην πρόσκλησή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνον ήταν ατεκμηρίωτο  και ατυχές αλλά υποβαθμίζει το κύρος που πρέπει να έχει η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΣ , εν όψει μάλιστα και  των διαφαινόμενων συγχωνεύσεων. Με τις τεχνηέντως βιαστικές  και μυστικές διαδικασίες που τελικά επελέγησαν από την δημοτική αρχή υπονομεύεται  η δημοκρατική λειτουργία του κοινωφελούς χαρακτήρα της.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της προς όφελος των δημοτών χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και τη λάθος νοοτροπία της δημοτικής αρχής.

Αυτές οι αυταρχικές «επιδείξεις» επιβάλλεται να σταματήσουν άμεσα…!!!

Με τέτοιες συμπεριφορές δεν υφίσταται ο πρέπων σεβασμός στο δημοτικό συμβούλιο.

Ελπίζουμε να  αναλογιστούν άμεσα τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον θεσμικό ρόλο που οι Σικυώνιοι πολίτες τους επέλεξαν να υπηρετήσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να  ανεχτούμε ανάλογες πρακτικές που ευτελίζουν τόσο τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου όσο και τον ρόλο των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας.”

 

Κόρινθος: Σύλληψη 34χρονου για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Previous article

Αποκάλυψη: Η Ντόρα, ο Τσίπρας και… οι Πρέσπες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.