1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Της κάνναβης το κάγκελο στην Κορινθία: Συνελήφθησαν 8 άτομα για ναρκωτικά το ΣΚ

0

Η Κορινθία συγκλονίζεται καθώς ο αγώνας κατά των ναρκωτικών εντείνεται, με τις αρχές να καταγράφουν (8) οχτώ συλλήψεις σε (5) πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις χθές Κυριακή 10/03/2024.

Το φαινόμενο αυτό αναδεικνύει τη σοβαρότητα του προβλήματος των ναρκωτικών στην περιοχή και επισημαίνει την ανάγκη για αποτελεσματικές προσπάθειες καταπολέμησης.

1, Το πρώτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λουτράκι, όπου ένας 28χρονος ημεδαπός συνελήφθη με μικρή ποσότητα κοκαΐνης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.). Το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου διενεργεί προανάκριση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

2, Στη συνέχεια, ακόμα ένας 27χρονος αλλοδαπός αυτή την φορά συνελήφθη στο Λουτράκι γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.). Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

3, Στην Κόρινθο, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας. Η προανάκριση επίσης είναι υπό εξέταση από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

4, Στο Κιάτο, τρεις νεαροί ημεδαποί, δύο 23χρονοι και ένας 18χρονος, συνελήφθησαν για κατοχή μικροποσοτήτων και τρίφτη κάνναβης από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

5, Τέλος το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας συνελήφθη, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Κόρινθος: Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα..

Previous article

Αποτελέσματα & Βαθμολογία της B΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.