1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

Το κανάλι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στο youtube – Η εφαρμογή AgriSnap-GR

0

Και ενώ το αγροτικό ζήτημα εξακολουθεί και με τις εξελίξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για τη νέα ΚΑΠ , η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προχώρησε στη δημιουργία βοηθητικού υλικού με τη μορφή βίντεο. Θα προβεί δε σε άμεση ενημέρωση των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) και των παραγωγών για την νέα αυτή δυνατότητα ενημέρωσής τους. Και αυτό, όπως αναφέρει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, “με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παροχή βοήθειας προς τους δικαιούχους παραγωγούς, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αλλαγές που έχει επιφέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική”

Στο πλαίσιο των ελέγχων με παρακολούθηση (monitoring), είναι υποχρεωτική η αποστολή αποδεικτικών στοιχείων από τους ίδιους τους δικαιούχους φωτογραφιών με γεωσήμανση με τη χρήση της εφαρμογή AgriSnap-GR.

Από την 01/03/2024 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. έχει επίσημο κανάλι στο ΥouΤube, στο οποίο έχουν αναρτηθεί τα πρώτα δύο βίντεο με αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στην εγκατάσταση και παρουσίαση της εφαρμογής AGRISNAP-GR, η οποία χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό.

Το επίσημο κανάλι είναι: www.youtube.com/@opekepe.greece

Στήριξη 12.522 οικογενειών και 21.339 ατόμων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Previous article

Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ20: Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Παμβοχαικού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.