1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Τέλης Καλλής: Ένα ακόμα κρούσμα Φόλας στο Δήμο Νεμέας

0

Γράφει  Τέλης Καλλής

Πριν από λίγες μέρες ένα αποβρασμα τού έριξε δηλητήριο .Είχε την τύχη ευτυχώς να τον βρουν δύο υπέροχοι νέοι άνθρωποι ο Παναγιώτης Γκόφας και η Αννα Μαρία Σάρρα και να τον φέρουν ξανά στην ζωή .
Είναι ο Ρουντυνακος ένας αδέσποτος σκυλάκος τής αγοράς πού όλοι μας τον έχουμε υπό την προστασία μας όπως και τον πατέρα του τον Ρόκυ χρόνια τωρα.
Κάθε απόγευμα έρχεται, τού ρίχνω την τροφή του και φεύγει για τον περίπατο του. Το αυτό βεβαίως κάνουν και άλλοι συνάδελφοι αλλά και συνταξιδιώτες στο άρμα της φιλοζωίας αλλά και τής φιλανθρωπίας ,γιατί αυτά αγαπητοί πάνε μαζί ανεξάρτητα αν κάποιοι κακόβουλοι θεωρούν ότι οι φιλοζωοι εστιάζουν στα ζώα και ξεχνούν τούς ανθρώπους.
Μετά την περιπέτεια του λοιπόν ,ο Ρουντυνακος πέρασε από το βιβλιοπωλείο πρωί πρωί ,ήρθε με αγκάλιασε, φίλησε τα χέρια μου, δεν κάθησε να φάει,δεν ήθελε αυτό,ήρθε απλά για να μου πει ότι είναι ακόμη εδώ…κι ότι ζει…κι έφυγε χαρούμενος χοροπηδώντας από δω κι από κεί.
Βλέπεις τα ζώα έχουν άλλους κώδικες…κώδικες πού αντιστοιχούν σε μια άλλη κοινωνία ομορφότερη..
Κατάλαβες Μαλ…κα….ομορφότερη

Υ.Γ Το δηλητήριο αυτό πού ήταν σε μια γωνιά αναμεμιγμένο με τροφή σ ένα κεντρικό δρόμο τής Νεμέας θα μπορούσε να το είχαν πιάσει δύο παιδικά χεράκια…Αυτό το σκέφτηκες κρετινε;

Είναι καιρός να ενεργοποιηθούν οι κάμερες ,όπως είναι καιρός να λυθεί το ζήτημα τών αδέσποτων ζώων στην πόλη.

Υπάρχουν άνθρωποι πού δίνουν μάχη για αυτό .Υπάρχει μια εμβληματική προσωπικότητα στην Νεμέα πού έχει δώσει την ζωή της για αυτό και ακούει στο όνομα Αναστασία Μπουχουτσου ,είναι καιρός η τοπική αυτοδιοίκηση να την εμπιστευθεί και να συνεργαστεί μαζί της.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ρίζας Ξυλοκάστρου: “ΓΥΝΑΙΚΑ…. μία λέξη με νόημα ή το νόημα που δίνει αξία στη λέξη;

Previous article

Αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου-Μουσικό και Φωνητικό Σύνολο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.