1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι: Πλημμύρισε το ποτάμι των Ταξιαρχών έκλεισε ο δρόμος Αλεποχώρι – Σχίνο

0

Σήμερα, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων βρέθηκε αντιμέτωπος με την καταρρακτώδη βροχόπτωση που προκάλεσε σοβαρά πλημμυρικά προβλήματα σε διάφορες περιοχές του δήμου. Δύο σημαντικά προβλήματα ξεχωρίζουν στον δρόμο της ανασφάλειας και της διακοπής της κυκλοφορίας.

Έκλεισε ο Δρόμος Αλεποχώρι – Σχίνο

Κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης, ο δρόμος στο Αλεποχώρι για Σχίνο έκλεισε λόγω του ποταμού που ξέχειλισε, προκαλώντας απρόβλεπτες καταστάσεις και αποτρέποντας την κίνηση οχημάτων. Παρά το γεγονός ότι ο δρόμος αύτή την ώρα έχει ανοίξει, η προσοχή παραμένει υψηλή λόγω των πετρών που βρίσκονται σε ορισμένα σημεία.

Τα συνεργεία του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων επιχειρούν για την αποκατάσταση των ζημιών και την απομάκρυνση των εμποδίων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία.

Πλημμύρισε το Ποτάμι των Ταξιαρχών στο Λουτράκι

Η βροχόπτωση προκάλεσε επίσης πλημμύρες και στο ποτάμι των Ταξιαρχών στο Λουτράκι, με αποτέλεσμα το ξεχείλισμα του ποταμού. Η Λεωφόρος Αθηνών, στο ύψος του Avenue, είχε σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας, με την Αστυνομία να εκτρέπει τα οχήματα προς την οδό Παπανικολάου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι, συντονίζουν τις επείγουσες εργασίες απομάκρυνσης εμποδίων και αποκατάστασης ζημιών. Ενώ πραγματοποιούνται εργασίες αποχωμάτωσης στην Εκκλησία των Ταξιαρχών, το συνεργείο του Δήμου συνεχίζει να επιδιορθώνει τα πληγέντα σημεία.

Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά

Δήμαρχος Βέλου Βόχας: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κινδυνεύει με υπερχείλιση ο Ζαπάντης

Previous article

«Τρομάζει» τη Βουλή… η Παναγιά η Γκέισα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.