1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δημάρχος Βέλου: Καταγγελίες για Άδεια Ταμεία για μαύρα λεφτά και μαύρη τρύπα

0

Στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου Βόχας που έγινε χθές Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, η οποία δεν μεταδόθηκε ζωντανά, ο Δήμαρχος Θανάσης Μανάβης αποκάλυψε θέματα που θεωρεί πολύ σοβαρά, παρουσιάζοντας παράλληλα σημαντικές καταγγελίες.

Η μη προβολή της λογοδοσίας σε πραγματικό χρόνο και η μη μετάδοση των συνεδριάσεων δημιουργεί αντιδράσεις στο κοινό με τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για προσχεδιασμένες βαρύγδουπες δηλώσεις σε ένα εποικινωνιακό παιχνίδι που κρατάει από τον προεκλογικό αγώνα.

Σε αυτό το σημείο και πριν αναφερθούμε στις αποκαλύψεις του νέου δημάρχου να σημειώσουμε πως πρίν αρχίσει τις αποκαλύψεις ο κ. Μανάβης ο πρώην Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σιάχος αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Στις αποκαλύψεις που έκανε ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Κατήγγειλε τη χρήση των δημοτικών ταμείων για προσωπικό κέρδος, αναφερόμενος σε αδιαφάνειες που αντιμετωπίζει. Ο Δήμαρχος μίλησε για μαύρες τρύπες και αναφέρθηκε σε πιθανά κακοδιοικητικά και χρηματικά ελλατώματα.

Σε μια έκρηξη καταγγελιών, ανέφερε ακόμα κλεμμένα αρχεία, υπολογιστές, laptops με τα κατηγορητήρια του Δημάρχου προς “άγνωστους δράστες” να είναι ανησυχητικά.

Οι “Κακές Γλώσσες”

Στον πολιτικό χώρο, όπως και σε κάθε άλλον τομέα, οι φήμες και οι κακές γλώσσες συχνά προκαλούν αναστάτωση και αντιπαραθέσεις. Μετά τις  αποκαλύψεις που έκανε ο κ. Μανάβης βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων με τις κακές γλωσες να λένε πάντως πως όλο αυτό δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα προπέτασμα καπνού που σκοπό είχε να τραβήξει τα βλέματα από αντιδήμαρχο του κ. Μανάβη ο οποίος συζητείται εντόνως τον τελευταίο καιρό για οικονομικά θέματα.

Ελπίζουμε τίποτα από τα παραπάνω να μην είναι αλήθεια και σύντομα να δούμε τον Δήμαρχο προωθεί το θέμα στην δικαιοσύνη.

Motor Oil: Τα 2+1 project μετάβασης στα εναλλακτικά καύσιμα

Previous article

Νέος ΚΟΚ: Οι 4 παραβάσεις που σε στέλνουν έως 10 χρόνια φυλακή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.