1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Κόρινθο

0

Το πρωί της Τετάρτης, πλήθος κόσμου συμμετείχε σε μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και συμμετέχοντας ενεργά στην Παγκορινθιακή Πανεργατική Απεργία.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία επανέλαβαν με σθένος το αίτημα για τη μη συγκάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη, συμπληρώνοντας ένα ολόκληρο έτος από το συγκλονιστικό δυστύχημα. Η αντίσταση αυτής της ημέρας αποτελεί μια ένδειξη της διαρκούς ανησυχίας και αγανάκτησης για τα γεγονότα που συνέβησαν στα Τέμπη και τις επακόλουθες εξελίξεις.

Μεταξύ των αιτημάτων που υψώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας ήταν η αύξηση των μισθών, η επαναφορά των δώρων, η σύναψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας και η επιστροφή στην στελέχωση με μόνιμο προσωπικό σε κρίσιμους δημόσιους τομείς, όπως η υγεία και η παιδεία.

Η αντίσταση και οι φωνές που ακούστηκαν στους δρόμους της Κορίνθου αντανακλούν την επιθυμία για δικαιοσύνη, διαφάνεια και αλλαγές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής και εργασίας για όλους. Οι πολίτες συνεχίζουν να αντιδρούν ενεργά, αναμένοντας την ανταπόκριση των αρχών και εκφράζοντας τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους για ένα δίκαιο και ενωμένο μέλλον.

Οι Κορίνθιοι φωτογραφοι Sotiris Zisidis και VasVal

ήταν εκεί

 

Ιερόσυλοι Διαρρήκτες λεηλατούν ναούς διέρρηξαν την εκκλησία του Αγιου Γεωργίου στο Χιλιομόδι

Previous article

ΝΕΜΕΑ: Οι αγρότες έκλεισαν το δρόμο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.