1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Νεμέας!

0

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο δήμος Νεμέας γιόρτασε την έναρξη του Τριωδίου. Με πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις. Όσοι παραβρέθηκαν στην έναρξη των εκδηλώσεων διασκέδασαν, χόρεψαν, μασκαρεύτηκαν και ξέφυγαν για λίγο από την καθημερινότητα.

Το γκρουπ “ΣΙΚΑΓΟ” με την περατζάδα του στις γειτονιές της Νεμέας κατάφερε να σκορπίσει χαρά και κέφι στους πολίτες. Η οργανωτική επιτροπή έδωσε το παρών της και φυσικά με πολύ κέφι, όρεξη και μεράκι συνεχίζει τις προετοιμασίες για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση!!

Μέχρι τότε όμως θα ακολουθήσουν και μία σειρά εκδηλώσεων! Το καρναβάλι επιστρέφει στον Δήμο. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση όλες τις μέρες των Αποκριών αναβαθμίζοντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και πλέον το καρναβάλι να αποτελεί θεσμό για το Δήμο!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Ρογκάκης τόνισε ότι οι προετοιμασίες για το καρναβάλι έχουν μπει στην τελική ευθεία. Η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού ακούραστη συνεχίζει όλο το συντονισμό με τα γκρουπ που θα συμμετέχουν, τα άρματα που δημιουργούνται, με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στη Νεμέα .

Κόρινθος: Της άρπαξαν την τσάντα μέσα απο το Bar

Previous article

Συλλήψεις – εξιχνιάσεις, 2-2 – Μαχαίρια, ρόπαλα, απάτες και κλοπές στο αστυνομικό δελτίο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.