1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι: Ξυλοδαρμός γυναίκας απο τον σύντροφό της σε ένα κεντρικό σημείο

0

Μια παρεκτροπή που σόκαρε το Λουτράκι συνέβη χθες βράδυ, λίγο μετά τις 21:30, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Καταστηματάρχες και περαστικοί παρακολούθησαν αναίτιο βίαιο περιστατικό όταν ένας “άντρας” επιτέθηκε στην σύντροφό του, προκαλώντας συναγερμό και αντιδράσεις από τον τοπικό πληθυσμό.

Τα γεγονότα ξεκίνησαν από έναν οξύ τσακωμό μεταξύ ενός ζευγαριού, που εξελίχθηκε σε φρικτό καυγά. Ο “άντρας”, με ακατανόητο και απαράδεκτο τρόπο, χτύπησε τη σύντροφό του στο πρόσωπο και στο σώμα, δημιουργώντας πανικό και αναστάτωση στην περιοχή.

Η νεαρή κοπέλα, ούρλιαζε καλώντας σε βοήθεια, και οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί άμεσα ανταποκρίθηκαν. Με διάθεση να προστατεύσουν την θύμα, προσπάθησαν να απομακρύνουν τον επιθετικό άνδρα.

Ακόμα και όταν οι παρεμβαίνοντες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον άνδρα, αυτός αποφάσισε να καταφύγει σε άκρα μέτρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, άρπαξε ένα κομμάτι σίδερο από το πεζοδρόμιο και απείλησε τους γύρω του. Ευτυχώς, η άφιξη των ανδρών της ΟΠΚΕ εκείνη τη στιγμή απέτρεψε περαιτέρω τραυματισμούς.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιθετικό “άντρας”, φέροντας το τέλος στο ανείπωτο επεισόδιο.

Η ολυμπιακή φλόγα θα περάσει από τη Νεμέα

Previous article

Ενδιαφέρει αγρότες στους δήμους Βέλου Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου Αιτήσεις για Ζημιές σε Έγγειο Κεφάλαιο έως 15 Μαρτίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.