1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κόρινθος: Της άρπαξαν την τσάντα μέσα απο το Bar

0

Η Κορινθία συγκλονίζεται από ένα ανείπωτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα δημοφιλές cafe, αφήνοντας τους θαμώνες και τους περαστικούς με το στόμα ανοιχτό. Ο τόπος του εγκλήματος είναι ένα γνωστό στέκι της πόλης, όπου η ηρεμία διακόπηκε από ένα θρασύ και τολμηρό τσαντάκια.

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή cafe της Κορίνθου, μια κοπέλα έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της αφού καθώς έπινε τον καφέ της, ένας θρασύτατος τσαντάκιας εισέβαλε στον χώρο και άρπαξε την τσάντα της που είχε ακουμπήσει δίπλα της στο Bar καθόλη την διάρκεια που απολάμβανε τον καφέ της, δημιουργώντας πανικό και αναστάτωση.

Οι θαμώνες του μαγαζιού, σοκαρισμένοι από το απρόοπτο σκηνικό, πάγωσαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την έκπληξή τους εξαφανίστηκε από το μαγαζί σαν τον Χουντίνη, αφήνοντας πίσω του ένα ανήσυχο κοινό και μια αναζήτηση που ξεκίνησε από τις αρχές.

Η αστυνομία έχει ενεργοποιηθεί και ερευνά το υλικό από το κλειστό κύκλωμα καμερών του καταστήματος, με στόχο τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά το περιστατικό με την ληστεία στην αρχαία Κόρινθο όπου μια γυναίκα έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι της και αυτό το περιστατικό ο φόβος και η ανησυχία έχει εξαπλωθεί στην Κορινθία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚIATOY

Previous article

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Νεμέας!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.