1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Συνεχίζει η διάβρωση των ακτών το καταστροφικό της έργο

0

Συνεχίζει η διάβρωση των ακτών το καταστροφικό της έργο κατά μήκος του παραλιακού μετώπου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η δημοτική αρχή μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πως  επιχειρεί στην επούλωση των ζημιών, στην ανακούφιση-έστω και προσωρινά- των προβλημάτων, προστατεύοντας τη δημόσια περιουσία αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Γνωρίζοντας πως αυτή η μάχη που δίνεται καθημερινά, μέχρι ώρας είναι άνιση, αφού ακόμα δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή η συνολική μελέτη που θα αποτελέσει και οδικό χάρτη για την “αναστήλωση” της παράλιας ζώνης της περιοχής του δήμου, η προσπάθεια που γίνεται αφορά στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

– Έτσι συνεργεία του δήμου αποκατέστησαν  προσωρινά τον χώρο στον οποίο βρίσκεται η προτομή του αείμνηστου Ανδρέα Κατσικαλή στο Καμάρι, την οποία η διάβρωση απείλησε να καταστρέψει ολοκληρωτικά.

– Προχώρησαν άμεσα σε σηματοδότηση στην περιοχή που υπέστη σημαντικές βλάβες στην ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη Τ.Κ. Λυγιάς.

– Αποκατέστησαν σημεία του οδοστρώματος με καθίζηση στην ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη Τ.Κ. Πιτσών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η δημοτική αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενός αγώνα πολυεπίπεδου, σε συνεχή επαφή με την Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκείνες που θα δώσουν ένα τέλος στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σκόνταψε η Κόρινθος στο Μαρκόπουλο: Σκληρή ανακοίνωση για την διαιτησία

Previous article

A’ Κατηγορία: Έφερε ισοπαλία κι έμπλεξε ο ΑΟ Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.