1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΛΑΚ και Δήμος Κορινθίων διοργανώνουν το …Κυνήγι του Θησαυρού στην Κόρινθο!

0

Ο δήμος Κορινθίων διοργανώνει το Κυνήγι Θησαυρού 2024 στην Κόρινθο. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στις δράσεις για το Κορινθιακό Καρναβάλι 2024 και γίνεται με την στήριξη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκίνητου Κορινθίας (ΑΛΑΚ).

Το Κυνήγι Θησαυρού 2024 θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου σε κεντρικά σημεία του Δήμου Κορινθίων. Μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν την πόλη, γνωρίζουν σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Το Κυνήγι Θησαυρού 2024 θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, ενώ δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 1/3/2024. Φυσικά, η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για να λάβετε μέρος στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι της Αποκριάς, χρειάζεται να:

  • Φτιάξετε την ομάδα σας η οποία μπορεί να αποτελείται από 1-4 άτομα
  • Ορίσετε έναν αρχηγό της ομάδας ο οποίος θα είναι πάνω από 18 ετών
  • Δηλώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής
  • Έχετε μεταφορικό μέσο ( μηχανάκι, αυτοκίνητο)

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Το Κυνήγι Θησαυρού 2024 που διοργανώνουν ο Δήμος Κορίνθιών, με την υποστήριξη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκίνητου Κορινθίας είναι ένα φοβερά διασκεδαστικό, ομαδικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου  και θα έχει ως κέντρο το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη). Εκεί θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα.

Στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, ενώ κύπελλο, επίσης, θα πάρει και το 1ο Γυναίκειο Πλήρωμα (Οδηγός-Συνοδηγός). Τέλος σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθεί έπαινος για την συμμετοχή τους.

Την  Κυριακή 26 Μαΐου το Stymphalia Lake Run

Previous article

Και οι ανθισμένες αμυγδαλιές στέλνουν το πρώτο μήνυμα για την άνοιξη (ΦΩΤΟ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.