1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Προετοιμάζονται για φέτος οι Εθελοντές Λουτρακίου: Πρώτη πρακτική Εκπαίδευση Δασοπυρόσβεσης

0
Κάθε χρόνο, οι εθελοντές του Λουτρακίου αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των μελών του συλλόγου, προετοιμάζοντας τους για την αντιπυρική περίοδο. Με αφοσίωση και επαγγελματισμό, η εθελοντική ομάδα του Λουτρακίου συνεχίζει να προσφέρει τη βοήθειά της στην προστασία των δασών και στην πρόληψη των πυρκαγιών.

Έτσι και φέτος η πρώτη πρακτική εκπαίδευση δασοπυρόσβεσης για τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 11:00.

Το σημείο συγκέντρωσης είναι στα γραφεία του Συλλόγου στο Πάρκο Δεξαμενής, ενώ η πρακτική εκπαίδευση θα λάβει χώρα στην περιοχή Σκάρπα.

Η εθελοντική ομάδα του Λουτρακίου έχει επιτελέσει εξαιρετικό έργο στον τομέα της πρόληψης και κατασβεστικής δράσης σε περιπτώσεις πυρκαγιών. Η προσφορά τους στην Πυροσβεστική υπηρεσία είναι εξαιρετική, συμβάλλοντας στην ασφάλεια και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η εκπαίδευση αυτή αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την ενίσχυση των ικανοτήτων των μελών του συλλόγου, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της αντιπυρικής περιόδου.

Αναμένονται Συγκινητικοί Τελικοί στο Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ20

Previous article

Δήμος Ξυλοκάστρου: Ξεκινά η επέκταση του αποχετευτικού δικτύου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.