1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Συνεχείς Έλεγχοι της Τροχαίας στην Κόρινθο

0
Στην πόλη της Κορίνθου, οι έλεγχοι της Τροχαίας παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, επιδιώκοντας τη διαπίστωση τυχόν παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις περιφερειακές περιοχές, η Τροχαία πραγματοποιεί συχνά επιχειρήσεις με σκοπό τον έλεγχο των οδηγών.

Έτσι χθές σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καταγράφηκαν παραβάσεις, κυρίως σε σχέση με το διπλοπαρκάρισμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν από τους ελέγχους, πολλοί οδηγοί εντοπίστηκαν να παραβιάζουν τους κανόνες στάθμευσης, κυρίως με διπλοπαρκαρίσματα σε πεζοδρόμια και πεζοδρομημένες περιοχές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην άμεση επιβολή προστίμων, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των πινακίδων κυκλοφορίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παραβατική συμπεριφορά.

Οι αρχές σχεδιάζουν να συνεχίσουν αυτούς τους ελέγχους, προσφέροντας έτσι ένα αίσθημα ασφάλειας και τάξης στην κοινότητα. Η συνεχής παρακολούθηση και η αποτελεσματική επιβολή των κανόνων αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας και στη μείωση των προβλημάτων που προκαλεί το διπλοπαρκάρισμα στην περιοχή.

Βασίλης Νανόπουλος: Αλαζονεία – Ημέτεροι – Παραπληροφόρηση

Previous article

Mε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο παραστάσεων από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του «Ίβυκου»!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.