1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρινθος: Έλλειψη σεβασμού σε σχολή οδηγών με κόρνες και επικίνδυνες παραβάσεις

0

Ένα ακόμα σοκαριστικό βίντεο με απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά κοινοποίησε ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ στο Facebook, αναδεικνύοντας τον ανεύθυνο τρόπο οδήγησης ενός συμπολίτη μας και πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. 

Ας είμαστε ειλικρινείς… δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε βίντεο με απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά τόσο εντός Κορινθίας όσο και επί της ελληνικής επικρατίας. Αυτό που μας ξάφνιασε είναι ότι δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι στο τιμόνι είναι ένας εκπαιδεόμενος οδηγός.

Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις…..

Το βίντεο αποτυπώνει την έλλειψη γνώσης όσον αφορά την πινακίδα STOP και την ανεπίτρεπτη υπέρβαση της διπλής γραμμής όμως πέραν των κανονισμών, το πιο ανησυχητικό είναι η ανευθυνότητα που επέδειξε ο οδηγός, παραβλέποντας το γεγονός ότι στο τιμόνι βρίσκεται ένας εκπαιδεόμενος οδηγός

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν πρόκειται για έλλειψη παιδείας, σεβασμού, κυκλοφοριακής αγωγής, πολιτισμού ή έναν συνολικό συνδυασμό όλων αυτών. Πρέπει όλοι να θυμούνται ότι η ασφάλεια στον δρόμο απαιτεί όχι μόνο την τήρηση των κανόνων, αλλά και τον σεβασμό προς τους συνοδοιπόρους μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να επενδύσουμε σε παιδεία και εκπαίδευση για την ασφάλεια στον δρόμο, ώστε να προλαμβάνουμε παρόμοιες καταστάσεις και να διασφαλίζουμε έναν υγιή και σεβαστό οδικό χώρο για όλους.

Τέλος όπως έγραψε και ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ  καλό θα ήταν όλοι να θυμόμαστε ότι για να πάρουμε την άδεια ικανότητας οδήγησης περάσαμε απο σχολή οδηγών με ότι αυτό συνεπάγεται.(άγχος, φόβος, άγνοια κτλ)

Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ  έγραψε: 

Απο την μη γνώση του ΚΟΚ όσον αφορά την πινακίδα του STOP 🛑 ? από την υπέρβαση της διπλής γραμμής που απαγορεύει το προσπερασμα?

Από την την πιθανή πρόκληση ατυχήματος από την απότομη έξοδο στην διασταύρωση μόνο και μόνο για να περάσει την σχολή οδηγών?

Από την χρήση κόρνας για να μας υποδείξουν ότι κακώς σταματήσαμε στο STOP? 🛑

Από την έλλειψη σεβασμού απέναντι στον εκπαιδευόμενο και τον εκπαιδευτή του?

Ή μήπως αν μαθαίναμε τον εκπαιδευόμενο να παραβιάζει τις πινακίδες και δημιουργούσαμε ατύχημα χτυπώντας αυτούς ή τους οικείους τους, θα ελεγαν ότι έτσι πως τους μαθαίνουν οι εκπαιδευτές γίνονται τα ατυχήματα?

Έλλειψη παιδείας, σεβασμού, κυκλοφοριακής αγωγής, πολιτισμού ή ενα συνοφοίλευμα όλων αυτών μας χαρακτηρίζει τελικά?

ℹ️ Καλό θα ήταν όλοι να θυμόμαστε ότι για να πάρουμε την άδεια ικανότητας οδήγησης περάσαμε απο σχολή οδηγών με ότι αυτό συνεπάγεται.(άγχος, φόβος, άγνοια κτλ)

 Δείτε ακόμα

Κανταρέ Κορίνθου βίντεο με επικίνδυνη οδήγηση

 

Αύριο η συναρπαστική Αναμέτρηση ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ

Previous article

Στο Ξυλόκαστρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10 χλμ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.