1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ο Πανταζή έβαλε μπουρλότο χτες στο δημοτικό συμβούλιο

0

Παρά τα σοβαρά θέματα και τις επιμέρους διαφωνίες το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ήταν ήρεμο. Μία ατάκα, όμως, του Βασίλη Πανταζή έβαλε φωτιά χτες το βράδυ. Είχαν περάσει ήδη δύο ώρες, οι σύμβουλοι ήσαν κουρασμένοι και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, κατά την τοποθέτησή του, θέλησε να πικάρει τον Βασίλη Νανόπουλο:

«Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ζει μέσα σε ένα περιτύλιγμα. Δεν έχει καταλάβει ότι τον Οκτώβρη οι πολίτες πέταξαν αυτό το περιτύλιγμα και πλέον ο ίδιος φαίνεται από όλες τις πλευρές του. Θα απευθυνόμουν στα αξιόλογα στελέχη της παράταξής του για να τους πω: όσο πιο γρήγορα αποφασίσουν να λαμβάνουν αυτόνομα αποφάσεις γα το καλό των Κορινθίων, τόσο πιο γρήγορα ανακουφισμένοι θα είναι…».

Το παράξενο είναι πως δεν υπήρξε άμεση αντίδραση από κανεναν από την παράταξη Νανόπουλου, ίσως χρειάστηκε να περάσει λίγος χρόνος να το χωνέψουν.

Μεσολάβησε η τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μιχάλη Χατζή, η οποία είχε και αυτή μία στιγμή έντασης, όταν ο κ. Χατζής απευθυνόμενος στον τέως δημαρχος του είπε: «δεν ασχοληθήκατε με τις μειώσεις των τελών γιατί οι μειώσεις των τελών δεν έχουν προμήθειες…».

Ο Βασίλης Νανόπουλος εξεμάνη και του ζήτησε να το πάρει πίσω απειλώντας τον με μηνύσεις: «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια», έλεγε ο τέως δήμαρχος που κατηγόρησε τον κ. Χατζή ότι ΄στέκεται απέναντι στα συμφέροντα του δήμου αναφερόμενος στην υπόθεση με τα απλήρωτα λάστιχα…

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο προσωρινά, καθώς αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο Αντώνης Κυριαζής, για να σχολιάσει την προτροπή Πανταζή σε …αποστασία:

«Τα ευχολόγια ο κ. Πανταζής να τα κρατήσει για την παράταξή του. Θεωρώ προσβλητικό, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμένα, αυτό που είπε. Εγώ σέβομαι όλους τους προηγούμενους συναδέλφους που υπηρέτησαν τον κ. Σταυρέλη με μία φωνή…».

Απευθυνόμενος μετά στον Νίκο Σταυρέλη του υπενθύμισε ότι τουλάχιστον το 80% των αποφάσεων του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου είχαν την στήριξή του με τον νυν δήμαρχο να συμφωνεί κουνώντας το κεφάλι.

Ο κ. Κυριαζής επέστρεψε στον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας για να πει πως «την κριση του σε ό,τι αφορά το πρόσωπό  μου του την επιστρέφω…».

Κάπου εκεί μπήκε στον διάλογο σε πολύ υψηλούς τόνους και ο Ανδρέας Πούλος, ο οποίος κατήγγειλε τον Αντώνη Κυριαζή για την στάση του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και ο Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος έλεγε «αυτοί είσαστε…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ 2.08′.50” 

Αυξήσεις τελών για τα καταστήματα στην παραλία Λουτρακίου

Previous article

Παλαιοχριστιανοί: Τι αποκάλυψε γείτονας της οικογένειας “‘Ακουγα μόνο χαρές και γέλια”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.