1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ιερόσυλοι Έκλεψαν εκκλησίες σε Περαχώρα και Σχίνο

0

Δυο εκκλησίες στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, έγιναν στόχος ανεγκέφαλων ιεροσυλών με τα περιστατικά να γίνονται γνωστά την Κυριακή, αφήνοντας πίσω τους μια αίσθηση ανασφάλειας στις τοπικές κοινότητες

 Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περαχώρα

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της sfedona.gr άγνωστοι μέσα στο χρονικό διάστημα από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 14/02 έως και το περασμένο Σάββατο 17/02, διέρρηξαν την κλειδαριά στην κεντρική είσοδο του Ι. Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περαχώρα και στη συνέχεια μπήκαν στον Ι.Ναό και έσπασαν το τζάμι (εκεί που είναι τα τάματα) και αφαίρεσαν χρυσαφικά. Τα τάματα δεν ήταν αρκετά και έτσι στη συνέχεια αφαίρεσαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ περίπου.

Η εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Σχίνο

Στο χρονικό διάστημα  διέρρηξαν στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Σχίνο στον δήμο Λουτρακίου, όπου επίσης παραβιάστηκε το παγκάρι και εκλάπησαν χρήματα και διάφορα εκκλησιαστικά αντικείμενα.

Και στα δυο περιστατικά οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν χωρίς να πιάσουν το μάτι της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει την έρευνα για τα δυο περιστατικά, υποστηρίζοντας πως οι δράστες πιθανότατα είναι οι ίδιοι και ερευνούν για αποτυπώματα στα σημεία όπου κινήθηκαν.

To 14o Δημοτικό σχολείο Κορίνθου ετοιμάζεται για τον Αποκριάτικο χορό του!

Previous article

Ασταμάτητοι οι άνδρες του Παμβοχαϊκού: Δεν έχει… χάσει αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.