1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

24 & 25 Φεβρουαρίου στην Σκακιστική Ακαδημία του “Αργοναύτη” το Κύπελλο Πελοποννήσου

0

Το Κύπελλο Πελοποννήσου στο σκάκι μπήκε στην τελική ευθεία!!! και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του “Αργοναύτη”, την σκακιστική Ακαδημία της πόλης μας.

Όπως αναφέρει ο “οικοδεσπότης” για την μεγάλη αυτή διοργάνωση: “Ωραία παχνίδια, αμφίρροποι αγώνες και πλέον η τελική τετράδα είναι γεγονός.

Στον πρώιμο τελικό ο ΝΟΚ Καλαμάτας επικράτησε του ΠΣ Σπάρτης με 2.5 -1.5 κλειδώνοντας για μιά ακόμα φορά θέση στο Final Four.

To Nαύπλιο και η Τρίπολη με  δύο νεανικές τετράδες αγωνίστηκαν για μια θέση στους τελικούς, με το Ναύπλιο να επιβεβαιώνει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας.

Τέλος, τα έμπειρα Φιλιατρά δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης με τον Περσέα Αργους κλείνοντας το τέταρτο εισιτήριο για Κόρινθο.

ΣΑΚ Αργοναύτης, ΝΟΚ Καλαμάτας , Σ.Ο Φιλιατρών και ΣΑ Ναυπλίου θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας . Στις 24 & 25 Φλεβάρη, ο χώρος της Ακαδημίας γίνεται το επίκεντρο σκακιστικού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της χρονιάς περιμένει !!!!!!!!!!!!!! Η κλήρωση θα γίνει σήμερα το βράδυ.

Ελάτε μαζί μας να παρακολουθήσουμε τις 4 φετινές καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου στο Κύπελλο. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο 17:00 και ο μεγάλος με τον μικρό τελικό την Κυριακή στις 11:00.”

Μείωση τελών ύδρευσης στο Δήμο Κορινθίων – video

Previous article

Θανάσης Μανάβης: “Την έκλεβαν, την Ρήμαζαν αλλά Επιστρέφει στους Πολίτες μας”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.