1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεποχώρι: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή

0

Το μεσημέρι της, Κυριακής 18/02/2024, ένα τροχαίο ατύχημα συγκλόνισε την περιοχή του Αλεποχωρίου, όταν μια αναστροφή αυτοκινήτου οδήγησε σε σύγκρουση με μοτοσικλετιστή.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αναστροφής αυτοκινήτου στο δρόμο Αλεποχωρίου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, είναι Ρομά, δεν κοίταξε προσεκτικά πριν κάνει την αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλετιστή μεγάλου κυβισμού που περνούσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να εξαφανιστεί αμέσως μετά το ατύχημα, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμένο μοτοσικλετιστή.

Το τροχαίο ατύχημα προκάλεσε σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινότητα του Αλεποχωρίου. Οι κάτοικοι αναρωτιούνται για την ανάγκη ασφαλών και συνετών οδηγικών συνηθειών προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια ατυχήματα στο μέλλον.

Το συγκεκριμένο ατύχημα εντείνει τη συζήτηση για την ανασφάλεια που συνήθως σχετίζεται με τις αναστροφές στους δρόμους. Οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανονισμούς κυκλοφορίας για την προστασία τους και των άλλων.

 

Αύριο μια βραδιά με το ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ

Previous article

To 14o Δημοτικό σχολείο Κορίνθου ετοιμάζεται για τον Αποκριάτικο χορό του!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.