4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα προβλήματα των αρτοποιών Κορινθίας συζήτησαν στο Επιμελητήριο

0

Συνάντηση Πρόεδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με τη Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Κορινθίας

Τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Κορίνθιας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη συνάντησε, την Τετάρτη 6/06/2018, ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κορινθίας κος. Γιάννης Βακάλογλου και τα μέλη του Δ.Σ. κος Σωκράτης Κονδύλης (αντιπρόεδρος), κος Γιώργος Βασιλείου (μέλος), κος Μαρίνος Κονδύλης (μέλος).

 

Ο κος Βακάλογλου παρουσίασε τα ζητήματα του κλάδου όπως ο υψηλός συντελεστής Φ.Π.Α και αναφέρθηκε σε περιστατικά από παραβάσεις ορισμένων επιχειρηματιών Αρτοποιών της Κορινθίας σχετικά με την παραγωγή και διακίνηση του άρτου που υπόκεινται σε αντίθεση με τις νομοθετικές διατάξεις.

 

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κος Πιτσάκης  άκουσε τις απόψεις και τις θέσεις της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κορινθίας και κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος ενώ προτίθεται να  εισηγηθεί υπόμνημα προς του αρμόδιους φορείς για την επίλυση των ζητημάτων.

 

Ο κος Βακάλογλου διαβλέποντας κοινούς στόχους για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη του Νομού εξέφρασε την στήριξη του στο Πρόεδρο του επιμελητήριου και στην προσπάθεια του για μια νέα πορεία για το Επιμελητήριο Κορίνθιας.

 

Η συνάντηση έκλεισε με την απόφαση συνεργασίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κορινθίας στο πλαίσιο της έκθεσης της Κορινθίας που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Κορινθίας και στόχο την προώθηση του Ελληνικού Παραδοσιακού Φούρνου.

Μνημόσυνο για τον 1 χρόνο που πέρασε χωρίς τον Λάκη Γιαννιδάκη

Previous article

Αντώνης Μέρλος: Πήρε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.