4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο παιδικό θέατρο

0
Ο Σύλλογος ΗΛΙΟΣΚΑΛΟΠΑΤΙ- ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ λειτουργεί εργαστήρια Θεατρικής Έκφρασης για παιδιά από 5 χρονών και άνω. Τα παιδιά υπό της οδηγίες της δασκάλας τους Χριστίνας Σακελλαράκη θα μας χαρίσουν ένα διήμερο με πολλή θέατρο , στον συναυλιακό χώρο “Μαρίας Δημητριάδη” στην Κόρινθο. Η είσοδος είναι Δωρεάν Ακολουθεί το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7.30 μ.μ

1.Προνήπια-Νήπια « Η Ηλιακτίδα μαθαίνει τα χρώματα». Διασκευή παραμυθιού της Ζωής Βαλάση. Τα χρώματα μαλώνουν ποιο είναι το πιο όμορφο. Στα μάτια της Ηλιαχτίδας όμως καθένα έχει την χάρη του καθώς η ζωή θα ήταν τόσο μονότονη αν έλειπε κάποιο απ΄αυτά. Ένα παραμύθι για την ομορφιά της διαφορετικότητας. 2.Πρώτες τάξεις Δημοτικού «Ο Ερυσίχθονας» Ο Αρχαίος Ελληνικός Μύθος του αλαζόνα ,εγωιστή βασιλιά Ερυσίχθονα ,ο οποίος καταστρέφει παράλογα την φύση και τιμωρείται να πεινάει μέχρι τέλους… 3.Μεγαλύτερες τάξεις Δημοτικού «Πατάτες,Πατάτες!!» Αντιπολεμικό παραμύθι της Ανίτα Λόμπελ. Σε μια χώρα ξεσπά εμφύλιος πόλεμος. Τα αδέλφια πολεμούν τα αδέλφια τους. Οι ταλαιπωρημένοι και πεινασμένοι στρατιώτες νοσταλγούν την θαλπωρή του σπιτιού και του πατατοχώραφού τους. Θα πολεμήσουν ακόμα και για τις πατάτες….αλλά η μητέρα τους… Σκηνικά –κοστούμια- διασκευές :Χριστίνα Σακελλαράκη Μουσικές επιλογές- χειρισμός ήχου κ φώτων: Δημήτρης Κουτάντζης Συμμετέχουν κάποια παιδιά από το κοινό .

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 κ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7.30 μ.μ

Προέφηβοι-έφηβοι Παρουσιάζονται τα ακόλουθα μονόπρακτα: 1.Δάμων και Φιντίας –Διασκευή Βασίλη Αναστασιάδη-ΝίκηςΖαρμποζάνη 2.Το κουλούρι της Δώρας Τσόγια 3.Πάρτε ένα ευρώ της Δώρας Τσόγια 4.Ανθρωπιά της Δώρας Τσόγια 5.Shopping therapy του Γιώργου Μανιώτη 6. Χαρτοπετσέτα του Γιώργου Μανιώτη 7.Μουσικό κουτί του Γιώργου Μανιώτη ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Υπεύθυνη των εργαστηρίων: Χριστίνα Σακελλαράκη (παιδαγωγός θεατρικής έκφρασης-σκηνοθέτης θεάτρου κ κουκλοθεάτρου) Τηλ:6948278056 www.ilioskalopati.gr fb:Ηλιοσκαλοπάτι κ Αθέατο θέατρο ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΔΕΙΜΑΝΤΟΥ 12.ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Τηλ 2741305059

Πήγαμε στο Θέατρο Περιγιαλίου για την πιο … cool κωμωδία της χρονιάς

Previous article

Μάθε τι παίζει στην Κορινθία στην Γιορτή της Μουσικής …

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.