1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Η καθημερινότητα στο επίκεντρο του Μανάβη

0

Την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας θέτει ως πρώτο στόχο η νέα δημοτική αρχή Βέλου Βόχας. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, “Η καθημερινότητα ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ για την νέα δημοτική αρχή το πρώτο και μεγάλο στοίχημα. Να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου και να μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών μας, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Έτσι ανασυγκροτήσαμε άμεσα την υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου, με σχέδιο που ήταν έτοιμο πριν αναλάβουμε και ξεκινήσαμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων.

Δημόσιοι χώροι, δρόμοι, νεκροταφεία, αυλάκια καθαρίστηκαν. Βλάβες διορθώθηκαν. Η παραλιακή ζώνη καθαρίστηκε. Οργανώθηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων και απομακρύνθηκαν τα ογκώδη. Άμεσα άρχισαν οι επισκευές και βελτιώσεις σε όλα τα σχολεία του δήμου με ιεράρχηση και πρόγραμμα.

Συνεχίζουμε, σε κάθε γωνιά του δήμου. Ο δήμος Βέλου-Βόχας αυτή την στιγμή σε λιγότερο από ένα μήνα μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα των χωριών μας την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!!Αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε για πάντα…”!

Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στον Βασίλη Νανόπουλο για το Δημοτικό Θέατρο και το ΔΑΚ Κορίνθου (video)

Previous article

Κιάτο: Συνελήφθη 30χρονος γιατι εκκρεμούσε απόφαση του Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για κλοπή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.