1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Έρχονται εξελίξεις στο Νοσοκομείο Κορίνθου;

0

Τους νέους αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός όπου για την Κόρινθο οι δύο αντιπεριφερειάρχες που ανακοινώθηκαν είναι ο γιατρός Τάσος Γκιόλης (αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας) και ο γιατρός Χρυσοβαλάντης Μέλλος (αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας).

Και οι δύο γιατροί είναι μάχιμοι και γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα στον τομέα της υγείας στον Νόμο μας. Κατά συνέπεια αναμένουμε να δούμε εξελίξεις στο νοσοκομείο μας και μετά στα κέντρα υγείας του νόμου μας.

Ένας ακόμα λόγος που περιμένουμε να δούμε και άλλες αλλαγές είναι ότι στα πολιτικά πηγαδάκια της Κορίνθου γίνετε λόγος πως ο αποτυχόντας να επανεκλεγεί στις εκλογές του 2023 πρώην δήμαρχο Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος θα πάρει την θέση στη διοίκηση του νοσοκομείου από τον Γρηγόρη Καρπούζη.

Αν όλα αυτά δεν είναι φήμες και γίνουν πράξει τα καλύτερα για το νοσοκομείο μας έρχονται αφού θα έχει ως υπερασπιστές του δύο μάχιμους γιατρούς και για διοικητή έναν πρώην δήμαρχο που νοιάζετε για την πόλη.

Ακόμα και να μην συμβεί κάτι τέτοιο όπως προείπαμε έχουμε δύο μάχιμους γιατρούς από τους οποίους περιμένουμε να δούμε έργα.

ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Είστε έτοιμοι για μακρινά ταξίδια με τη Bibi την κουκουβάγια;

Previous article

Πως στήνεται η «φάκα» της ΑΑΔΕ στα social media

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.