1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Της μαρίνας το κάγκελο στην Αν. Κορινθία…

0

Τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί το real estate στη Διώρυγα της Κορίνθου μελετά το Υπερταμείο, την ίδια στιγμή που υπάρχουν σκέψεις και για τη δημιουργία (μίας ακόμα) μαρίνας στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπερταμείου για τα πεπραγμένα του το 2023, η πλήρης λειτουργία και αξιοποίηση της Διώρυγας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Πρόκειται για ένα σχέδιο, με νέες επιχειρησιακές λειτουργίες. Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν μελέτες σκοπιμότητας, σχετικά με δύο μαρίνες και την εκπλάτυνση και εκβάθυνση του καναλιού.

To ζήτημα βέβαια είναι ότι την κατασκευή μαρίνας μελετά ήδη ο δήμος Κορινθίων, αλλά και ο δήμος Λουτρακίου. Και το ερώτημα είναι πόσες μαρίνες μπορούν να χωρέσουν στην περιοχή.

Στην ενημέρωση αναφέρεται ακόμα ότι ανανεώθηκε ο τιμοκατάλογος της Διώρυγας της Κορίνθου, μετά από 12 χρόνια. Το όφελος αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των μεγεθών της εταιρείας, όταν πλέον θα είναι όλους τους μήνες σε λειτουργία.

Με πληροφορίες από το www.ypodomes.com

Ακούστε την ημερίδα με θέμα “Σχολική βία και εκφοβισμός”

Previous article

Το HOTEL PAPPAS έκανε χορηγία στο Λύκειο Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.