4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προβολή της Διώρυγας και της Κορινθίας

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου συμμετείχε στην Έκθεση Breakbulk Europe που διεξήχθη μεταξύ 29 και 31 Μαΐου στην Βρέμη.

Η Breakbulk Europe λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου μεταφορών συνδέοντας ωκεανούς θάλασσες, λιμένες και τερματικούς σταθμούς με τους ιδιοκτήτες φορτίων αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στις μεταφορές.

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 εκθέτες συμπεριλαμβανομένων και των Οργανισμών Λιμένων χωρών της Αμερικής, της Αφρικής, της Ευρώπης και των λιμένων της Μεσογείου. Οι επισκέπτες της έκθεσης για το 2018 ξεπέρασαν τους 10.000 χιλιάδες και προέρχονταν από τον χώρο της Ναυτιλίας και των Μεταφορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το περίπτερο της Α.Ε.ΔΙ.Κ. δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών και μας δόθηκε η ευκαιρία, για πρώτη φορά παγκοσμίως, να παρουσιάσουμε την διέλευση της Διώρυγας αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας κάμερες-γυαλιά VR προβάλαμε μία διέλευση της Διώρυγας σε κανονικές συνθήκες και λήψη  360o. Με τη μέθοδο αυτή οι πελάτες μας είχαν τη ευκαιρία να βιώσουν την  διέλευση σε πραγματικές συνθήκες.

Επιβεβαιώσαμε τις άριστες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει προ διετίας με τους πελάτες μας,  οι οποίες στηρίζονται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Επικοινωνήσαμε με νέους πελάτες, σε B2B συναντήσεις  και παρουσιάσαμε τα οφέλη που προκύπτουν από τη διέλευση της Διώρυγας, με στόχο την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων μας. Ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο των επαφών με  Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Ναυτιλιακό χώρο των μεταφορών, στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η εταιρεία μας ως μέλος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου, υλοποιώντας τη βασική μας δέσμευση για την προβολή του Νομού της Κορίνθου και θέλοντας να συμβάλλουμε  στην Τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής προσέφερε τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες, κρασί Νεμέας , λάδι και σταφίδες Κορινθίας καθώς και τουριστικούς οδηγούς και χάρτες της περιοχής.

 

Πας για μπάνιο; Δες στον χάρτη που έχει τσούχτρες …

Previous article

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ξυλοκάστρου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.