- Διαφήμιση -

O Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, από Σάββατο 21/10/2017 έως Κυριακή 12/11/2017, στις εγκαταστάσεις του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το 10ο Open τουρνουά τένις ανδρών & γυναικών SMASH CHAMPIONSHIP.

Διεξήχθησαν αγώνες μονών γυναικών & ανδρών δύο κατηγοριών με
βάση την ηλικία :
α) έως και 50 ετών
β) 50 ετών και πάνω

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Συνολικά πήραν μέρος 73 άτομα και οι αγώνες είχαν ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:
α) ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
β) ΚΑΣΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Το αγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/11/2017 και την Κυριακή στις 12/11/2017 με τους τελικούς των γυναικών, ανδρών κατηγορίας 50- & ανδρών κατηγορίας 50+ .

Στον τελικό της κατηγορίας 50 ετών και άνω αναμετρήθηκαν ο Μυλωνάκης Μανώλης και ο Στεργίου Μάκης. Νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος με 2-0 σετ ( 6-2, 6-2)

Στις γυναίκες επικράτησε η Χαραλαμποπούλου Μαριαλένα της Ορκοπούλου Ειρήνης με 2 – 0 σετ (6-1, 6-0)

Στην κατηγορία ανδρών έως και 50 ετών επικράτησε ο Παπαδάκης Νίκος του Γεράρδου Παύλου με σετ 2 – 0 (6-0, 6-3).

Το τουρνουά παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθόλη τη διάρκειά του, με αποκορύφωση την αθρόα προσέλευση στους τρεις τελικούς.
Ο πρόεδρος του ΟΑ Κορίνθου κ. Κεφερλής Γιώργος μετά το πέρας των αγώνων, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους υπευθύνους διεξαγωγής του τουρνουά, τον κο Κώστα Πιτουρά και την κα Κων /να Κασμά, τον διαιτητή κο Γιώργο Καζάνη, όλο τον κόσμο που παρακολούθησε καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στους χορηγούς στους οποίους οφείλεται η πραγματοποίηση αλλά και η μεγάλη επιτυχία του τουρνουά.
Έπειτα ακολούθησε απονομή των κυπέλων στους πρώτους και δεύτερους νικητές και των τριών κατηγοριών από τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλεξανδρο Πνευματικό, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τους τελικούς.
Όλοι οι συμμετέχοντες μέσω κουπονιών έλαβαν μέρος σε κλήρωση δώρων από τους χορηγούς του τουρνουά.
Στην συνέχεια ακολούθησε catering – χορηγία της PIZZA FAN και του CORINTHIAN HOUSE GRILL και η βραδιά έκλεισε μέσα σε ευχάριστο, ζεστό και φιλικό κλίμα με την υπόσχεση όλων για ραντεβού στο επόμενο τουρνουά του ομίλου.