- Διαφήμιση -

Το 29ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης και το 22ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης ΑΜΕΑ, θα διεξαχθούν στο Λουτράκι από 17/5 – 22/5/2019 στο Κλειστό Στάδιο Λουτρακίου “Γεώργιος Γαλανόπουλος”.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Όμιλος Επιχειρήσεων SPORT CAMP Α.Ε. με την υποστήριξη του δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας κ. Σπύρος Καραβούλης, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εστίασε στα σημαντικά οφέλη που αποκομίζει η περιοχή από την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι παρατείνεται η τουριστική σεζόν αυξάνοντας των τζίρο των τοπικών επιχειρήσεων και ο δεύτερος ότι προβάλλονται από κορυφαία διεθνή ΜΜΕ (που αναμεταδίδουν τους αγώνες) το Λουτράκι και η Πελοπόννησος διεκδικώντας μια υψηλή θέση στον παγκόσμιο αθλητικό τουρισμό.

Στις ενέργειες που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση από το ξεκίνημα της θητείας της δημοτικής αρχής αναφέρθηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου κ.Γιώργος Γκιώνης. “Αξιοποιήσαμε τις αθλητικές μας υποδομές και διοργανώσαμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα, επενδύοντας στον αθλητικό τουρισμό. Θέλουμε το Λουτράκι να αποτελεί το “σπίτι” αθλητικών οργανώσεων υψηλών προδιαγραφών”.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχε ο Πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπάλης καθώς επίσης και ένας από τους πιο αξιοσέβαστους πρωταθλητές στον χώρο της Χειροπάλης ο κ. Παντελής Φιλικίδης. Και οι τρεις εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την διοργάνωση και δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές του περιοχής.

Δείτε το βίντεο: