1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ψυχογιός: “Στη συνάντηση χρησιμοποίησα το παράδειγμα της Κορινθίας που αποτυπώνει την αποτυχία της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό” (video)

0

Aπόψεις και εμπειρίες για τη διαχείριση του προσφυγικού και του μεταναστευτικού ζητήματος αντάλλαξαν κατά τη διάρκειας δύο ωρών συνάντησή τους, που έγινε «σε καλό κλίμα», ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση, που έγινε έπειτα από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα γύρω από τη διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού, όπως η αποσυμφόρηση των νησιών, οι επιστροφές, τα κλειστά κέντρα κράτησης, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι θέσεις της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενόψει της εκκίνησης της διαπραγμάτευσης για την κοινή ευρωπαϊκή πολιτική μετανάστευσης.

Ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, αν. Τομεάρχης για τη Μεταναστευτική Πολιτική της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μας μεταφέρει τα βασικά σημεία της συνάντησης και αποκλειστικά μέσα απ΄την κάμερα του sfedona.gr, καταγγέλλει τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στα Κέντρα Μεταναστών στην Κορινθία ενώ αποδίδει τα εύσημα στους ανθρώπους που προσφέρουν σημαντικό εθελοντικό έργο.

Δείτε το βίντεο:

Σκηνές φαρ ουεστ στην Αρχαία Κόρινθο για τη σύλληψη συμμορίας ενόπλων ληστών τραπεζών

Previous article

Οι Νεμεάτες γιόρτασαν την έναρξη του Τριωδίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.