1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τσιώτος: “Όραμα έχουν οι προφήτες εμείς έχουμε στρατηγικούς στόχους (video)

0

“Θέλουμε ένα δήμο πρωτοπόρο, θέλουμε ένα βήμα με αναπτυξιακό βηματισμό, φιλικό προς το πολίτη. Ένα δήμο που να δίνει προτεραιότητα σε δράσεις που αυξάνουν το εισόδημα του πολίτη”, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια συζήτησης για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου.

Ο κ. Τσιώτος με κάθε ειλικρίνεια χαρακτήρισε το συγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα ως Λίστα Εργασιών δεδομένο ότι τα χρήματα είναι περιορισμένα και η νέα δημοτική αρχή μέσα σε 3,5 μήνες που έχει αναλάβει δεν μπορεί να φτιάξει σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα. Στόχος είναι ο δήμος να βρει οικονομικούς πόρους από άλλες πηγές (ΕΣΠΑ, Περιφεέρεια, ΑΝΒΟΠΕ, Πράσινο Ταμείο κτλ) ώστε να χρηματοδοτήσει αναπτυξιακά έργα, ανέφερε ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση με θέμα:

  1. Ψήφιση προϋπολογισμού και ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2020.

Τα υπέρ και τα κατά της ψηφιακής επανάστασης σε εκδήλωση στην Κόρινθο

Previous article

Τσακαλώτος και Φίλης σε εκδήλωση-συζήτηση στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.