ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τι λένε Πλατής και Παπαϊωάννου για τις αντιδημαρχίες που ανέλαβαν

0

Είδαμε νωρίτερα τι είπε ο δήμαρχος Κορινθίων για το ζήτημα των αλλαγών που επήλθαν από σήμερα στα όργανα διοίκησης του δήμου. Δύο από τους αντιδημάρχους του κ. Νανόπουλου, ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου και ο Σπύρος Πλατής τοποθετήθηκαν για τις νέες θέσεις που ανέλαβαν.

Αναλαμβάνοντας σήμερα τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών στο Δήμο Κορινθίων, και έχοντας διδαχθεί από την οικογένειά μου την αξία του να τιμάς όσους σε εμπιστεύονται, πιστεύω ότι ο τομέας των οικονομικών στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται προβολή, αλλά πολλή δουλειά, με την αρωγή των δημοτικών υπαλλήλων και των εισηγήσεων τους, ώστε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό μέσο.
Το να επιλέγεις σωστά όταν διαθέτεις πλήρη στοιχεία, δεδομένα και γνώση, δεν είναι ηγεσία, είναι λογιστική.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου στην δική του ανακοίνωση αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ΄ αρχάς τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για τον εκ νέου ορισμό μου ως αμισθί Αντιδημάρχου και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Στα νέα μου καθήκοντα -και πέραν όσων διατηρούνται από την προηγούμενη θητεία μου- συμπεριλαμβάνεται και ο κρίσιμος τομέας της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κορινθίων. Με αίσθημα ευθύνης, διάθεση προσφοράς στα κοινά του Δήμου μας και την βοήθεια του Θεού, συνεχίζω με την ίδια ζέση και μοναδικό σκοπό την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας.

Μεγάλες Μέρες Νεμέας: Σοφία της Φύσης “Πετιμέζι, ένα αρχέγονο τρόφιμο” (4/9 Νεμέα)

Previous article

Mad Clip – Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.