ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Τι ζήτησαν οι έμποροι της Κορίνθου στη συνάντησή τους με το δήμαρχο Κορινθίων (video)

0

Χρονίζουν τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου στο δήμο Κορινθίων και με τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής είναι πράγματι “άθλος” το να κρατήσουν όρθια την επιχείρησή τους. Εν όψει και των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου στις 10 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι συνάντηση στο Δημαρχείο Κορίνθου μεταξύ των εμπόρων και του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Γεώργαρης ανέφερε επιγραμματικά τα ζητήματα που τους απασχολούν και ζήτησε απ΄το Δήμο να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις με έργα υποδομής και δράσεις που θα αυξήσουν την καταναλωτική κίνηση της αγοράς.

Ο Βασίλης Νανόπουλος αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή στη συνάντηση από πλευράς εμπόρων και δήλωσε γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν την αγορά από την πολύχρονη θητεία του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις απαντήσεις του δημάρχου Κορινθίων στα θέματα που του έθεσαν οι έμποροι της Κορίνθου, όπως αυτά διαμορφώθηκαν απ΄την πρόσφατη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν.

Στη Γάνδη ο Γιάννης Γκεζερλής για το Ευρωπαϊκ Πρόγραμμα «Living Streets»

Previous article

Αναβάλλεται η εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Νεφελούδη στο Κιάτο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.