1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τελεσίγραφο Νανόπουλου στην κυβέρνηση: “Η Κόρινθος δεν αντέχει άλλους μετανάστες”

0

“Βασίλης Νανόπουλος:”Εδώ είναι Μοριάς δεν είναι Μόρια”

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, η δημοτική αρχή και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα Διόδια του Ισθμού και από ΄κει μέσω των ΜΜΕ έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στην κυβέρνηση πως η “Κόρινθος δεν αντέχει άλλους μετανάστες”.

Αφορμή αυτής της κίνησης διαμαρτυρίας στάθηκε η πληροφόρηση πως νέο κύμα μεταναστών θα φτάσει στην Κόρινθο που πρόκειται να φιλοξενηθούν σε κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης. Να θυμίσουμε πως στην Κόρινθο λειτουργεί στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κέντρο Κράτησης και Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας με πάνω από 1.300 μετανάστες.

“Και ο περιφερειάρχης και οι βουλευτές μας γνωρίζουν το θέμα, περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις…”

“Η τοπική κοινωνία δέχθηκε τους μετανάστες μέχρι σήμερα όμως αν αυξηθεί το νούμερο θα έχουμε αρνητικές επιπτώσεις στον τόπο μας. Θα πρέπει και άλλες πρωτεύουσες σε άλλους νομούς να φιλοξενήσουν μετανάστες, να γίνει δίκαιη κατανομή. Η Κόρινθος δεν αντέχει άλλο“, επισήμανε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Νανόπουλος ενώ ταυτόχρονα προειδοποίησε για κινητοποιήσεις πολιτών στα διόδια αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει τα σχέδια της.

Κόρινθος: Έρχονται μετανάστες σε κεντρικά ξενοδοχεία – Απειλεί να κλείσει τα Διόδια ο Δήμαρχος

Previous article

Ο Θανάσης Πισιμίσης φέρνει το ζήτημα των υπερωριών των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.