5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους

0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, όπου για να κλέψουν μια αλυσίδα από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας, οι δύο δράστες δεν δίστασαν να την πατήσουν δύο φορές με το αυτοκίνητό τους και να τη σκοτώσουν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας. Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 30χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 73χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες, ενώ στις έρευνες που έχουν γίνει σε καταυλισμούς Ρομά δεν έχει εντοπιστεί.

Εντοπίστηκε ύποπτο όχημα σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν με άγριο τρόπο την 73χρονη.

Παράληλα, προχθές, το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία του αυτοκινήτου με το οποίο οι κακοποιοί σκότωσαν την 73χρονη.

Θρήνος στην κηδεία της 73χρονης

Ράγισαν οι καρδιές χθες στην κηδεία της άτυχης γυναίκας, με τον σύζυγο και τα παιδιά της να είναι οι τραγικές φιγούρες.

«Προτιμούσαμε δέκα φορές να δώσουμε όλοι μαζί τις αλυσίδες μας και να την έχουμε εδώ. Μαγικός άνθρωπος. Τέτοια μάνα δεν υπάρχει. Ήτανε η μάνα που στέριωνε όλο το σπίτι και μας κράταγε ενωμένους. Μας κρατούσε σε μια ησυχία όλους, γιατί την αγαπούσαμε όλοι και ο λόγος της πέρναγε» περιγράφει ο γιος της.

ΠΗΓΗ

Επίσκεψη μαθητών 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου στο Δήμαρχο

Previous article

Στο «1ο Διεθνές Forum για το νερό» ο Τάσος Γκιολής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.