- Διαφήμιση -

Το Σάββατο 29/9/2020 στις 8 το απόγευμα πραγματοποιείται στο Φλοίσβο Κορίνθου το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Όλες οι εξελίξεις που τρέχουν καθημερινά, τόσο σε σχέση με τον κορονοϊό, όσο και με τα ελληνοτουρκικά, αποδεικνύουν περίτρανα τα συμφέροντα ποιανού εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες. Και αυτά δεν είναι άλλα από αυτά της ντόπιας αστικής τάξης και του μεγάλου κεφαλαίου, τα οποία δεν αφήνουν το λαό να ‘’ανασάνει’’, δημιουργώντας κρίσεις, πολέμους και προσφυγιά. Αφήνοντας τον εκτεθειμένο στην πανδημία αφού όλο το προηγούμενο διάστημα ο χρόνος που κέρδισε ο λαός με θυσίες δεν αξιοποιήθηκε για να θωρακιστεί το δημόσιο σύστημα Υγείας. Και τώρα κουνάνε το δάχτυλο στη νεολαία για την εξάπλωση του ιού αφού πρώτα έκαναν ‘’λάστιχο’’ τα δικά τους πρωτόκολλα υπακούοντας στις απαιτήσεις των μεγαλοξενοδόχων.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Τώρα είναι η ώρα, ο λαός και η νεολαία να σηκώσουν ανάστημα και να οργανώσουν την αντίσταση τους, για τη ζωή που έχουμε ανάγκη.  Μόνο μέσα από τους αγώνες και τη σύγκρουση με το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τη ζωή με δικαιώματα.

Καλούμε το λαό της πόλης μας στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά). Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

·       Μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα για το εργατικό κίνημα των ΗΠΑ, από την πολιτιστική ομάδα της ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ

·      Ομιλία από τον Σταύρο Σκουλλή, μέλος του γραφείου του Κ.Σ της ΚΝΕ

·       Λαϊκό τραγούδι από το συγκρότημα ‘’Ρωμιοσύνη’’

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση για την καταστολή, βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και μπαρ.