1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου: Σε κοινή πλεύση Νανόπουλος – Σταυρέλης… ευελπιστούμε και ο εργολάβος

0

Ένα απ΄τα σημαντικά προβλήματα που “κληρονόμησε” ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος απ΄την προηγούμενη δημοτική αρχή είναι το κώλυμα του έργου της ανάπλασης της πλατείας “Παναγή Τσαλδάρη (Περιβολάκια).

Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, με την παρουσία του εργολάβου του έργου.

Ο Νίκος Σταυρέλης, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα, αναφέρθηκε στην δική του πρόταση για την έκβαση της υπόθεσης, και σύμφωνα με όσα υποστήριξε και στο δημοτικό συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στις 23/8 στο sfedona.gr ο Βασίλης Νανόπουλος, με αφορμή την ηλεκτρονική ψηφοφορία που υλοποιήσαμε για την πλατεία, αποδεικνύεται πως είναι “μονόδρομος” για το δήμο Κορινθίων η αποκατάσταση της συνεργασίας με τον εργολάβο με σκοπό να παραδοθεί σύντομα η πλατεία στους δημότες (δυστυχώς σύμφωνα με το σχέδιο που έχει ψηφιστεί) και να απαλλαχτεί το κέντρο της πόλης από ένα εργοτάξιο που δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα δημοτών και επιχειρηματιών. Δεν χρειάζεται να αναφέρω την εικόνα που έχουν οι επισκέπτες…

Γεγονός είναι ότι υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο θέμα και σύντομα θα δούμε να ξεκινούν και πάλι οι εργασίες στην πλατεία. Τα κακά νέα είναι ότι τα Χριστούγεννα η πλατεία δεν θα είναι έτοιμη, τα καλά νέα είναι ότι έχουμε πολλές ελπίδες για το Πάσχα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα σε θέματα εκπαίδευσης ατόμων με αυτισμό

Previous article

Η απάντηση της Μ.Σούκουλη: «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αυτοαποθεώνεται….για ακόμα μια φορά»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.