ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

0

13 -17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (Κτίριο Γ.Ε.Α.)

 

 Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους. Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι  εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ).

 

Από συνέδρια για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα, b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών.

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να μην χάσετε κανένα.

Κάθε μέρα γευτείτε… «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»! Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο.

Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Παραδοσιακό Παντοπωλείο», συνταγές από όλη την Πελοπόννησο. Σας περιμένουμε να τις γευτείτε.

Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών

Περιπλανηθείτε από περίπτερο σε περίπτερο και απολαύστε τα happenings και events που διοργανώνουν οι εκθέτες στο χώρο τους.

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της και επισήμως και σας υποδέχεται.

Στη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην Φαρμακοβιομηχανία «DEMOS», για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης

Διακεκριμένοι ομιλητές-εκπρόσωποι της αιχμής του κλάδου θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Θα αναλυθούν όλα τα είδη του τουρισμού (Εναλλακτικός, Θρησκευτικός, Αλιευτικός κ.α) και θα αναπτυχθούν θέματα για την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού και τη διαχείριση των προορισμών.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης

Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από τη δημιουργία συνεργασιών θα βρεθεί στο επίκεντρο των εργασιών του συνεδρίου. Διακεκριμένοι επιστήμονες και επιχειρηματίες θα αναπτύξουν θέματα όπως: Νέες Τεχνολογίες & Παραγωγική Διαδικασία, Αγροδιατροφή και Επιχειρηματικότητα, Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Προώθηση – Branding – Πρακτικές.

B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου,  09.00-21.00

Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ 

Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης

Γνωρίστε από κοντά το λόγο που κάνει τον καφέ τόσο ιδιαίτερο, διαφορετικό και ελκυστικό

Ο Barista, Μπουσούνης Δημήτριος, ξέρει τον τρόπο για να σας μάθει πως να παρασκευάζετε τα σωστά ροφήματα καφέ.  Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του και μυηθείτε στον υπέροχο κόσμο του καφέ.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ COCΚTAILS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης

Από τους Αμπελώνες της Πελοποννήσου στο ποτήρι του cocktail. Οινόφιλοι και επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν και να μάθουν τα μυστικά των cocktails με βάση το κρασί από τον bartender που έχουμε συναντήσει στα σπουδαιότερα Αθηναϊκά μπαρ: τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο.

 

 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης

Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι πύλες της έκθεσης σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου ετοιμάζουν και σερβίρουν παραδοσιακές συνταγές σε ένα φαντασμαγορικό  γαστρονομικό happening.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:

Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Πλατεία Κολοκοτρώνη, κάθε και μισή της ώρας (π.χ 16:30, 17:30) και η ώρα αναχώρησης το κτίριο ΓΕΑ κάθε μία ώρα (π.χ 17:00)

Να φθάσει το φυσικό αέριο στα νοικοκυριά διεκδικεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Previous article

Στάση του προαστιακού ζητούν στον Ισθμό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.