ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 3εκ. «πέφτουν» στην Κορινθία για τη δημιουργία Open Mall

0

Ο Υφυπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων κ.Τσακίρης υπέγραψε την απόφαση για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  65 συνολικά στην Ελλάδα Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου δαπάνης 11.256.041 ευρώ.

Στην Κορινθία πρόκειται να υλοποιηθούν Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα στην Κόρινθο (1.459.865,15 ευρώ) και στο Λουτράκι (1.748.600,00 ευρώ).

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Πιτσάκης σχολίασε σχετικά για το  Open Mall Λουτρακίου:

«Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, έφερε 1.748.600€ στην πόλη του Λουτρακίου.

Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης και συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των 93 επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Σολωμού.

Για την υλοποίησή του, σχεδιάζονται δράσεις: αστικής ανάπλασης, αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και δημιουργίας ολοκληρωμένου marketing plan με σκοπό να αναδειχθεί η ταυτότητα της εμπορικής περιοχής με  “έξυπνες” παρεμβάσεις και πολιτικές που καθιστούν την πόλη πιο ελκυστική».

Με μεγάλη επιτυχία η 3η περιβαλλοντική δράση του Ξενοδοχείου Kalamaki Beach Resort στο Παλαιό Καλαμάκι Κορινθίας

Previous article

Κυβέρνηση Μαρέβας Μητσοτάκη… (άρθρο του Πέτρου Τατούλη)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.