1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ο Τατούλης κατακεραυνώνει τον Δέδε για τη “συνεργασία” με τον Νίκα

0

“Και το όνομα…. της νέας παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «ΣΥΡΙΖΟ-ΝΙΚΑΣ», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της παράταξης του Πέτρου Τατούλη “Νέα Πελοπόννησος” μετά το Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας όπου υπερψηφίστηκε στο όριο (με διαφορά μίας ψήφου) το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής που εισηγήθηκε η Περιφερειακή Αρχή.

Ασκώντας σκληρή κριτική στην πρόταση της Περιφερειακής Αρχής του κ. Νίκα αλλά και στη στάση της παράταξης “Νέοι Δρόμοι” του κ. Δέδε, στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Η αρχή έγινε με την υπερψήφιση από την παράταξη του κ. Δέδε, του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του κ. Νίκα. Η συνέχεια με την κοινή τους απόφαση να αποκλείσουν την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου από όλα τα διοικητικά συμβούλια των Αναπτυξιακών Εταιρειών. Είναι φανερό ότι θέλουν να κάνουν παρέα τις πολιτικές τους «δουλίτσες».

Η «χείρα βοηθείας» του κ. Δέδε έγινε «φιλί της ζωής» για τον κ. Παναγιώτη Νίκα στην χθεσινή συνεδρίαση. Ενώ ήταν εμφανές ότι όλες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου θα καταψήφιζαν το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του κ. Νίκα, ποσού 1.200.000€, για ένα χρόνο, όπου το 80% ήταν αποκλειστικά για εκθέσεις-εκδηλώσεις, γεγονός που θα οδηγούσε σε πολιτική «τραγωδία» τον κ. Νίκα, εμφανίστηκε ως από «μηχανής Θεός», ο κ. Δέδες και «λύτρωσε» τον εκλεκτό του κ. Μητσοτάκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρότι αποκαλύφθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ήταν πιστή αντιγραφή του προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και παρότι η τοποθέτηση του κ. Δέδε και των μελών της παράταξης του ήταν αρνητική, ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη, υπερψηφίζοντας την πρόταση του κ. Νίκα, εξοφλώντας το πολιτικό «γραμμάτιο συναλλαγής» που είχε υπογράψει.

 

Δήλωση Πετράκου: O κ. Βορίδης “ρίχνει” τη Πελοπόννησο και ο κ. Νίκας δεν αντιδρά

Previous article

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για γονείς και εκπαιδευτικούς στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.